Verplicht moeten bewegen zonder dat je er plezier aan beleeft, is voor weinig mensen vol te houden. Ik laat je dan ook graag op een nieuwe manier naar bewegen kijken, waarbij plezier voorop staat. Geen lange trainingsessies op apparaten in de sportschool, maar liever de buitenlucht in met hardloopschoenen, kettlebell en TRX. Afwisseling in activiteiten, uitproberen wat jij leuk vindt, van wandelen tot boksen, van hardlopen tot huppelen, you name it, we try it!

Een belangrijk onderdeel is daarnaast functioneel sporten: hoe kun je zoveel mogelijk bereiken, in zo min mogelijk tijd. Ik leer je gebruik te maken van je lichaam, de dingen om je heen, op een manier die je zelf thuis kunt volhouden. Uiteraard beginnen we klein en bouwen we op tot je jouw doel bereikt.

Het aantal sessies per week?
Dat bepaal jij zelf, al naar gelang het doel waar je naartoe wilt werken en de tijd die je daar voor vrij hebt. In het begin is het waarschijnlijk zoeken naar vrije momenten, maar op een gegeven moment zul je merken dat de tijd zich als vanzelf vrijmaakt voor jou.

bewegen

Meer weten?
Stel je vragen via info@vibescoach.nl of het contactformulier.