Doe alles waarvan je weet dat je het zou moeten doen – in één enkele week!

header--helweek

Dat is waar het in het boek Helweek – 7 dagen die je leven veranderen om draait.
In oktober komt het boek in Nederland op de markt, maar ik mocht al een previewexemplaar lezen, om te kijken wat ik van deze (zelfhulp)methode vindt.

Helweek is gebaseerd op de helweek uit het leger, maar het is een veel softere variant, die feitelijk door iedereen toe te passen moet zijn. De schrijver van het boek, Erik Bertrand Larssen, boekte als mental trainer en coach met deze methode al successen bij Noorse topathleten, acteurs en zakenmensen. En in Noorwegen brak Helweek flink wat verkooprecords. Dat maakt natuurlijk wel nieuwsgierig…

Ik sta achter veel van de principes waar Helweek om draait, zoals dat een mens meer kan bereiken als hij zichzelf echt uitdaagt en uit zijn comfortzone stapt. En dat als je doelen stelt, je jezelf focust op alles wat je doet, je werk, je ontspanning en je gezondheid, dat je dingen dan vaak helderder ziet. Maar ik weet natuurlijk pas echt hoe het werkt en ook of ik het mijn cliënten wil aanraden, als ik het zelf ervaren heb.

Daarom start ik a.s. maandag met mijn eigen helweek. Ben je benieuwd naar hoe dat afloopt? Hou dan mijn website of Facebookpagina in de gaten, daar zal ik verslag doen van mijn ervaringen!