Geen mens weet alles, geen mens kan alles alleen. En daarom werkt Vibescoach graag samen met andere professionals in het coachingsvak, waaronder natuurgeneeskundig therapeuten, sportfysiotherapeuten , EMDR therapeuten. Als je bijvoorbeeld niet langs een blokkade komt, of als jij en ik niet het combinatie vormen voor jouw vragen, dan verwijs ik je met een gerust hart door naar een van de mensen in mijn netwerk.

blind-run-nb

Sylvia Bloemendaal

Hallo, ik ben Sylvia Bloemendaal. Ik ben een aantal jaar geleden, uit eigen interesse, een opleiding voedingsconsulent gaan volgen. Ik wilde wel eens weten hoe net nou zit met gezonde voeding! Ik trof het, voor de klas stond een zeer gedreven docent die ook echt alles weet over natuurvoeding. Wat een verrijking! Enthousiast geraakt ben ik meteen verder gegaan met de opleiding personal trainer. En heb tussendoor nog enkele workshops en cursussen gevolgd. In eerste instantie echt als verrijking voor mijzelf en m’n gezin. Nu ook onze tweeling gesetteld is op school, wil ik mijn kennis, ervaring en enthousiasme graag met anderen delen. Mijn ervaring is dat als je al jaren hetzelfde eetpatroon hebt en je je al jaren hetzelfde voelt, er een wereld voor je opengaat als je iets verandert! Ik heb me nooit beseft dat je je zoveel beter, energieker kunt voelen door bepaalde voedingsmiddelen te vervangen. Het is geen hogere wiskunde, het is proberen, ervaren en jezelf verbazen!

 

 

marja bak natuurgeneeskundepraktijk

Marja Bak – Natuurgeneeskundepraktijk Energiek

Marja werkt in haar praktijk vooral met mensen met allergieën, voedingsintolerantie, orgaanstress en lichamelijke disbalans.

Specialist in Orthomoleculaire, Voeding en Celzout Therapie, Vegatest en Vegacheck.

 

 

 

marita-versteeg-natuurgeneeswijzen copy

Marita Versteeg – Natuurgeneeswijzen

Marita geeft op een praktische manier begeleiding bij stress en traumaklachten. Ze gebruikt daarbij verschillende methodes waaronder EMDR en Brainspotting. Voor meer informatie:  www.maritaversteeg.nl

 

 

 

hardloopwinkel3

De Hardloopwinkel

De Hardloopwinkel is jouw specialist op het gebied van hardlopen en heeft inmiddels 6 vestigingen in Nederland: Amsterdam, Bodegraven, Den-Haag, Leiden, Noordwijkerhout en Rotterdam. Mede door de jarenlange ervaring en kennis is De Hardloopwinkel uitgegroeid tot de hardloopspecialist in jouw regio en kun je voor deskundig advies altijd bij ons terecht.

De Hardloopwinkel onderscheidt zich van andere sportzaken door:

– Advies
– Kennis
– Ervaring
– Assortiment
– Service en Garantie

 

adfys

ADFYS Paramedisch Centrum Montfoort

Afhankelijk van je klachten en je doel, zoekt ADFYS samen met jou naar de beste aanpak.

Bij ADFYS kun je terecht voor diverse behandelingen, van dry needling tot sportmassage, van fysiotherapie tot kinesiotaping.