Bij Vibescoach kun je terecht met allerlei vragen op het gebied van vitaliteit en gezondheid. Bijvoorbeeld als je graag meer energie, minder stress of een betere weerstand wilt. Maar ook als je overgewicht hebt, een te hoge bloeddruk of bijvoorbeeld suikerziekte. Vibescoach helpt je te ontdekken hoe echte vitaliteit voelt, ook in drukke tijden!

Heb je het gevoel dat je wel redelijk gezond leeft, maar toch niet echt kan zeggen dat je blaakt van de energie? Merk je door kleine lichamelijke klachten dat je toch niet zoveel weerstand hebt als zou moeten? Of loop je op andere vlakken tegen drempels aan die stress opleveren, waar je maar niet overheen lijkt te komen?

Je bent druk met je werk, je partner, je gezin en hebt het gevoel dat je achter de feiten aanloopt. Het is al lang geleden dat je jezelf echt fit hebt gevoeld. Wellicht ben je met de jaren wat zwaarder geworden dan je eigenlijk zou willen. Gezond eten schiet er met regelmaat bij in, net als de wekelijkse sportles. Maar hoe je dat nu precies om moet draaien weet je niet.

Herken jij jezelf in één van deze situaties, of heb je al jaren overgewicht, een hoge bloeddruk of diabetes type 2?

Dan is vitaliteitscoaching misschien iets voor jou. Afhankelijk van wat je precies wilt bereiken, gaan we op zoek naar de gezonde levensstijl die jou het juiste evenwicht biedt. Ik leg je niets op. Geen levenslange diëten, geen zware sportregimes. Ik kijk vooral naar wat jouw doel is, wat je vraagt en wat op een realistische manier in te passen is in jouw leven.

Daarbij ga ik uit van een holistische aanpak, gebaseerd op vijf natuurgerichte principes, waarbij ik met jou kijk naar energie, prikkeloverdracht, reiniging, voeding en persoonlijke ontwikkeling. Samen bepalen we waar het zwaartepunt ligt en wanneer, samen bekijken we welke aanpak het beste bij jou past.

Als het goed is ervaar jij een positieve verandering, die er voor zorgt dat je zelf meer wilt weten, meer wilt bereiken en je doelen haalt. Want hoe meer jij je bewust bent van de invloed die jouw levensstijl heeft op je gezondheid, op hoe je denkt en wat je voelt, des te beter je in staat bent hier de regie over te nemen.

Een gezonde levensstijl verruimt je blik, zorgt er voor dat je fitter bent, zowel lichamelijk als geestelijk. Dat is vitaliteit.

Over mij

In 2010 werd ik ernstig ziek. Na een aantal zware operaties, zou ik volgens de artsen verder moeten als chronisch diabetespatient. De rest van mijn leven vastzitten aan medicatie, geen enzymen meer kunnen verteren, dat was niet zoals ik mijn leven verder voor me zag en ik besloot op zoek te gaan naar een andere oplossing.

Ik verdiepte me intensief in voeding, sport en persoonlijke ontwikkeling. Zo heb ik geaccrediteerde opleidingen voor EQA geaccrediteerd lifestyle coach, NASM functional & personal trainer en BGN voedingscoach,  vitaalcoach gedaan en ook de hbo-opleiding medische basiskennis succesvol afgerond. Daarnaast heb ik mijn kennis nog verder uitgebreid met verademing, orthomoleculaire voeding, natuurlijke voeding en superfoods. Aangezien een mens nooit is uitgeleerd, zal ik mezelf ook in de toekomst blijven bijscholen.

Het resultaat van al deze verdieping?
Ik ben sinds 2010 medicijnvrij en voel me fitter dan ooit! Mijn ultieme doel was het lopen van de marathon van New York. Iets wat in het najaar van 2013 werkelijkheid is geworden. Dat gevoel, die vitaliteit en de kwaliteit van leven die dat oplevert, wil ik graag aan anderen doorgeven.

Vibescoach is lid van De NBLP (Nederlandse beroepsvereniging voor leefstijlprofessionals).