Rebel Kitchen: zuivelvrije melk die je moet proberen!

Rebel-kitchen-web

Ben je dol op melk, maar wil je over op een zuivelvrije, vegan variant? Probeer dan de producten van Rebel Kitchen eens!
Rebel Kitchen is een jong kokosmelk merk. Allemaal vegan, gluten-, noot- en soyavrij en zonder geraffineerde suikers en toevoegingen! De gebruikte ingrediënten zijn simpel: de basis is biologische kokosmelk, met dadelnectar als zoetstof en ‘somerset spring water’. Ze bevatten ‘absolutely no nasties’ zoals ze het zelf mooi zeggen en het allerleukste is: ze zijn in Nederland te koop!

Rebel Kitchen komt oorspronkelijk uit de UK. Oprichters Tamara & Ben Arbib wilden met hun ‘The A Team’-stichting gezond eten promoten en bewustzijn creëren. Ze kwamen er echter achter dat dat pas echt een werkt, als ze mensen een (healthy) alternatief gaven. en zo is Rebel Kitchen geboren. Ze laten zien dat een merk succesvol kan zijn zonder dat het ten kosten gaat van de gezondheid van de mens.

Inmiddels heeft Rebel Kitchen 6 smaken op de markt gebracht: Chocolate, Coffee, Matcha Green Tea, Banana, Orange Chocolate en Chai. Bij de Appie en verschillende Biowinkels betaal je voor een pakje van 330 ml zo’n € 2,50. Voor kleine kinderen zijn er speciale pakjes van 180 ml. Niet alle smaken zijn al in iedere Nederlandse winkel te koop, maar gezien de populariteit en kwaliteit van deze ‘mylks’ zal dat vast niet lang meer duren. De eerste keer is het misschien even wennen, want er kunnen wat klontjes in zitten. Dit doet echter niets af aan de smaak of de kwaliteit, de klontjes zijn simpelweg de vetbestanddelen van de kokosmelk die voor de volle smaak zorgen. Ook warm is de kokosmelk erg lekker, de ideale basis voor een beker zelfgemaakte chocolademelk!