Begeleiding op het gebied van voeding draait voornamelijk om inzicht. Ik wil je laten beseffen en ervaren wat goed eten voor je kan doen. Want er is een verschil tussen je minimaal gezond, of optimaal vitaal voelen.

Mijn visie is daarbij dat voeding zo natuurlijk mogelijk moet zijn, met zo min mogelijk bewerkingen. Eten is echter meer dan jezelf voeden, het moet mijns inziens bovenal ook lekker zijn. Afhankelijk van wat je precies wilt bereiken, leer ik je welke voeding daarbij past. Geen strenge diëten waarbij de focus ligt op wat je allemaal niet mag, maar genieten van voedzaam en smaakvol eten dat goed voor je is! Ik leer je dan ook hoe je je eten goed klaarmaakt en eventueel kunt aanvullen met superfoods.

Maar wat nu als je al jaren kampt met overgewicht (obesitas), een te hoge bloeddruk of suikerziekte (diabetes type 2)?

Ook dan kan een verandering in voeding (al dan niet in combinatie met beweging), een enorm verschil betekenen!

Heb je last van bovenstaande klachten, dan beginnen we met een ‘resetprogramma’, waarbij je een maand lang zoveel mogelijk RAW food eet en zo min mogelijk gluten. Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar uiteraard begeleid ik je hier intensief bij en zorg ik ervoor dat je goede, lekkere recepten krijgt en tips voor de juiste ingrediënten. We kijken nuchter naar wat in te passen is in jouw leven en wat haalbaar is voor jou. De meeste mensen ervaren het programma dan ook als ‘erg goed te doen’ en boeken bijzonder goede resultaten. De kans is groot dat ook jij je na 30 dagen fitter voelt, minder medicijnen nodig hebt en je veel meer in evenwicht voelt.

Ben je onder behandeling voor ziekte, lichamelijke of geestelijke klachten, dan vraag ik wel je of je jouw huisarts, praktijkondersteuner of behandelend arts op de hoogte wilt stellen van het feit dat je bij Vibescoach aan de slag gaat.

gezond

Meer weten?
Neem dan even contact op via info@vibescoach.nl of het contactformulier.