Het startpunt van een coachingstraject is altijd een intakelijst die ik je vraag in te vullen. Vervolgens maken we een afspraak om kennis te maken en de vragenlijst door te nemen. Mijns inziens is het belangrijk dat er een klik is, want als je werkelijk iets wilt veranderen, of nieuwe vaardigheden wilt aanleren, ben je niet in één week klaar. In een gemiddeld traject hebben we 1 tot 3 keer per week een afspraak en tussentijds nog contact via Skype, e-mail of telefoon.

Het aantal sessies per week?
Minimaal één en maximaal drie, afhankelijk van het doel waar je naartoe wilt werken en de tijd die je daar voor vrij hebt. In het begin is het waarschijnlijk zoeken naar vrije momenten, maar op een gegeven moment zul je merken dat de tijd zich als vanzelf vrijmaakt voor jou. Kijk bij tarieven voor een overzicht van de verschillende pakketten en mogelijkheden.

N.B.: Ben je onder behandeling voor ziekte, lichamelijke of geestelijke klachten, dan vraag ik je altijd of je jouw huisarts, praktijkverpleegkundige of behandelend arts op de hoogte wilt stellen.

Meer weten?
Ik hoor graag van je via info@vibescoach.nl of het contactformulier.