Kookworkshops
Vibescoach verzorgt regelmatig kookworkshops waarin deelnemers aan de slag gaan met het bereiden van gezonde en vooral lekkere maaltijden. Van smoothies tot goede ‘groene’ lunches voor op kantoor, van gezonde, lekkere gerechten tot echt verantwoorde tussendoortjes. Centraal staan natuurlijke, verse ingrediënten, zonder toevoegingen, aangevuld met informatie over koolhydraten, eiwitten, suikers, vetten en eventueel zelfs superfoods.

Hardloopclinics
Wie eenmaal het hardloopvirus te pakken heeft, wil niets anders meer. En terecht, hardlopen brengt veel goeds! Je traint er je lichaam mee, het geeft energie en is een uitstekende manier om je gedachten te verzetten. Kortom, hardlopen is -met de juiste training- goed voor lichaam en geest. Het mooie is: iedereen kan hardlopen en met de juiste begeleiding kun je -ook als recreant- heel veel bereiken!

Vibescoach is gespecialiseerd in hardloopclinics voor alle niveaus. Tijdens de clinics staat persoonlijke begeleiding dan ook centraal en is er veel aandacht voor:

  • plezier krijgen en houden in het hardlopen
  • persoonlijke doelen (die voor iedereen verschillend kunnen zijn)
  • hardlooptechniek, aandacht voor de uitvoering van bewegingen, om blessures te voorkomen
  • conditieopbouw, krachttraining en core stability
  • de juiste warming up en cooling down, spierverleninging door yoga-oefeningen
  • rust en herstelmomenten
  • oefeningen, instructies en adviezen om je  doorzettingsvermogen, focus en zelfvertrouwen te vergroten
  • cognitieve training om meer controle te krijgen over je eigen gedachten.
  • persoonlijk kleding en schoenadvies

Sportclinics divers
Zowel starters, als sporters die al een doel voor ogen hebben, voelen met een sportclinic hun mogelijkheden. Wat voor sport er ook beoefend wordt, in een sportclinic staat uitdaging en het opzoeken van je grenzen (lees: mogelijkheden) centraal. Van een op zichzelf staande bootcamp, tot een yogaclinic, van een hardloop-intervaltraining, tot een weekend vol verschillende activiteiten waarin ook de combinatie met voeding wordt gemaakt. Wat je wens ook is, vrijwel alles is mogelijk.

Teambuilding
Een team met leden die op elkaar durven te vertrouwen, samen kunnen werken en weten wat ze aan elkaar hebben. Dat is een team wat goede prestaties neer kan zetten. Inmiddels is het een gegeven dat een goede teambuildingssessie daar flink aan kan bijdragen. De mogelijkheden zijn eindeloos: een paar uur of een hele dag, in-house of op een bijzondere locatie, inclusief gezonde catering en overnachting. Van koken tot coaching, van ontspanning tot sportieve activiteiten in de buitenlucht. Bij iedere sessie kijken we naar de groep, het gewenste resultaat en het budget. Wat je wens ook is, er zijn zoveel opties dat er altijd een passende oplossing te vinden is!

Interesse of vragen?
Neem dan even contact op via info@vibescoach.nl of het contactformulier.